HJK - juniorit hakee ammattivalmentajia

20.10.2011

 

HJK – juniorit ry hakee ammattivalmentajia
 
HJK – juniorit ry on Helsingin suurin jalkapalloseura. Seurassa harrastaa jalkapalloa n. 1500 tyttöä ja poikaa. HJK – junioreilla on junioritoimintaa kymmenessä eri kaupunginosassa ympäri Helsinkiä. Seuran tavoitteena on tarjota harrastusmahdollisuus kaikille halukkaille lähellä kotia turvallisessa ja laadukkaassa ympäristössä.
Haemme seuraan ammattivalmentajia vastaamaan 6 – 12 vuotiaiden valmennuksesta. Työ on puolipäiväinen. Ammattivalmentajan toimenkuvaan kuuluu 3-4 joukkueen valmennuksesta vastaaminen. Joukkueiden harjoitusajat ja paikat räätälöidään ammattivalmentajalle sopiviksi. Etsimme ammattivalmentajia Laajasalon, Arabianrannan, Lauttasaaren ja Malmin alueille.
HJK – junioreissa työskentelee tällä hetkellä neljä ammattivalmentajaa. Olemme saanet kiitosta ammattivalmentajien toiminnasta ja tavoitteena on edelleen löytää lisää ammattitaitoisia valmentajia, joilla on halua ja kiinnostusta olla mukana nuorimpien ikäluokkien toiminnassa.
 
Edellytämme sinulta
-          Kiinnostusta ja halua toimia nuorimpien ikäluokkien valmentajana
-          Kokemusta nuorimpien ikäluokkien valmentamisesta / lasten liikunnan ohjaamisesta
-          Sitoutumista seuraan ja sen valmennukselliseen linjaan
Tarjoamme sinulle
-          Mahdollisuuden valmentaa ammattimaisesti
-          Kouluttautua ja kehittyä valmentajana, seura kustantaa SPL:n koulutusjärjestelmän mukaisen koulutuksen
-          Seuran sisäistä koulutustoimintaa sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä seuran valmennuksellista linjaa
-          Kilpailukykyisen korvauksen
 
Tiedustelut ja yhteydenotot
Joonas Rantanen
Valmennusvastaava
HJK – juniorit ry
joonas.rantanen@hjk.fi
040-1608881