HJK:n Leo Walta on Helsingin piirin vuoden 2017 poikapelaaja

8.12.2017

HJK:n Leo Walta

HJK:n Leo Walta (s.2003) palkittiin Helsingin piirin vuoden 2017 poikapelaajana, kun piiri palkitsi perjantaina vuoden aikana ansioituneita tekijöitä toimintavuoden päätöstilaisuudessaan.

Yksi Klubin keskikenttäpelaajan kauden huippuhetkistä oli vierailu keväällä FC Bayern Münchenin Akatemiajoukkueessa. Wallan tapa pelata, tekniset taidot, pelikäsitys, potkutekniikka, pitkät syötöt ja laukaukset tekivät vaikutuksen myös suurseuran valmentajiin.

- Palkinto on hieno tunnustus ja antaa lisämotivaatiota arkeeni. Kauden kohokohtiani olivat Bayern Münchenin vierailun lisäksi Huuhkajaturnaus kesäkuussa ja C14-ikäluokan Suomen mestaruus elokuussa, Walta kertoo.

HJK:ta 9-vuotiaasta edustanut Walta pelasi ja harjoitteli kauden pääasiassa 2002-ikäluokan mukana. Tulevalla kaudella Walta nousee mukaan HJK Akatemia B17 joukkueeseen.

Wallan mukaan onnistuneen kauden taustalla on hyvä arki. 

- Olen saanut treenata minulle sopivassa ympäristössä. Valmennus on ollut hyvää ja oma harjoitteluni on ollut laadukasta. Tulevalla kaudella tavoitteeni on onnistua seurajoukkueessani HJK:ssa ja päästä pelaamaan maaotteluja.