LähiTapiolan ja HJK:n yhteistyö tiivistyy – Pelaajille tarjolla entistä turvatumpi arki

7.12.2017 klo 12:00

LähiTapiolan tehtävänä on turvata asiakkaidensa elämää ja menestystä. HJK puolestaan on toiminut 110 vuotta suomalaisessa yhteiskunnassa urheilun ja kasvatustyön parissa. Nyt näiden kahden yhteistyö syvenee.

Molemmat osapuolet haluavat olla rakentamassa turvaa tuovaa ja kestävää yhteiskuntaa sekä kantaa aktiivisesti vastuuta tulevien sukupolvien paremmasta elinympäristöstä.

LähiTapiola on kehittänyt HJK:n pelaajille yksilöidyn vakuutustuotteen ja palvelukonseptin. Tapaturman sattuessa räätälöidyn Urheilijaturvan palvelunumerosta saa heti terveydenhuollon ammattilaisilta opastusta ja tarvittaessa ohjauksen suoraan urheilulääkärille erikoishoitoon, jolloin kuntoutuminen saadaan mahdollisimman nopeasti käyntiin.

- LähiTapiola on luotettava sekä asiantunteva yhteistyötyökumppani, ja olemme ylpeitä päästessämme tekemään yhteistyötä heidän kanssaan, HJK:n toiminnanjohtaja Timo Muurinen toteaa.

Uudella yhteistyöllä tuodaan luotettavuutta HJK:n pelaajien sekä heidän perheidensä vakuutusasioihin. Lisäksi valmiilla toimintamallilla helpotetaan joukkueiden toimihenkilöiden toimintaa vahinkotilanteessa.

- HJK:n junioripelaajat tarvitsevat eri sidosryhmien tukea pitkällä pelaajapolullaan ja on hienoa, että LähiTapiola lähti mukaan tukemaan nuorten jalkapalloharrastusta, Muurinen jatkaa”.

-  Elämänturvayhtiönä me haluamme olla mukana turvaamassa urheilijoiden arkea, ja nuorisoliikunta on meille ensisijaisen tärkeää myös yhteiskunnallisesta näkökulmasta. HJK:n junioritoiminta antaa monelle nuorelle mahdollisuuden harrastaa rakastamaansa lajia, LähiTapiola Pääkaupunkiseudun toimitusjohtaja Jukka Kinnunen sanoo.

Lisätietoja:
Timo Muurinen
Toiminnanjohtaja
HJK ry
timo.muurinen@hjk.fi