Antti Muurinen HJK:n Fortum Tutoriksi

27.11.2017

Antti Muurinen on voittanut Suomen mestaruuden HJK:n valmentajana 1997, 2009, 2010, 2011 ja 2012.

Valmentajana seitsemän Suomen mestaruutta voittanut ja A-maajoukkueen päävalmentajana (2000-2005) toiminut Antti Muurinen on HJK:n uusi Fortum Tutor. Tehtävä on kaksivuotinen ja Muurinen aloittaa tehtävässä heti.

- Nyt minulla on mahdollisuus auttaa nuoria, uransa alussa olevia valmentajia. Lasten ja nuorten kanssa työskentelemään tarvitaan entistä ammattitaitoisempia valmentajia, ja haluan olla vahvistamassa heidän osaamistaan, Muurinen avaa motiivejaan.
 

Fortum Tutor -ohjelma on Palloliiton lasten vaiheeseen suunnattu kehityshanke, jonka tavoitteena on alle 12-vuotiaiden valmennuksen laadun nostaminen.
 

- Tunnen valmentamisen nurjan puolen, kun yöunet karkaavat ja kaikki tuntuu kurjalta, mutta samaan aikaan tunnen sen hienoudet. Yhteisten päämäärien eteen työskentely ja tavoitteiden saavuttaminen on parhaimmillaan upea kokemus.  Samalla on hienoa palata HJK-yhteisöön, Muurinen toteaa.
 

Muurinen työskentelee HJK:ssa 8-12-vuotiaiden kaupunginosajoukkueiden kanssa.

- Olemme todella iloisia valmentajien, pelaajien ja koko seurayhteisön puolesta, että saamme Muurisen tietotaidon, kokemuksen ja osaamisen käyttöömme. On poikkeuksellista, että näin menestynyt ja ansioitunut valmentaja on tukemassa nuoria ja kunnianhimoisia valmentajanalkuja aivan siellä grassroots-tasolla. Tämä on upea asia, HJK:n valmennuspäällikkö Jari Rantanen sanoo.

Lisätietoja Fortum Tutor ohjelmasta >>