Klubikulma - HJK 2017 "YHDESSÄ"

5.10.2017

HJK:n kapteeni, maalivahti Minna Meriluoto joukkuekavereidensa keskellä.

110 toimintavuoden kunniaksi HJK julkaisee kirjoituksia otsikolla "Klubikulma". Ajatuksia ja näkökulmia klubilaisuudesta. Tekstin on laatinut HJK:n kapteeni Minna Meriluoto.

HJK 2017 – YHDESSÄ

Taas sitä niin herkistyy kun ajattelee, että kausi on jo aivan loppusuoralla. Millaisen matkan olemmekaan yhdessä tämän jengin kanssa tehneet päästäksemme tähän pisteeseen. Ja sitten se matka onkin yhtäkkiä ohi. Valtava onnen tunne täyttää kuitenkin koko kehon ja mielen, kun kelaan tätä vuotta taaksepäin. Kuinka paljon se on jo nyt antanut. Ja mitä kaikkea vielä on mahdollista yhdessä saavuttaa.

Olen varpaitani myöten joukkuepelaaja. Vaikka talvella jouduin yksin kuntouttamaan jalkaani, sain silti aina voimaa jengikavereista. Jaksoin vahvasti uskoa siihen, että tekemällä kaiken huolella pääsen vielä mukaan antamaan osani tälle joukkueelle, auttamaan sitä menestymään. Olen kiitollinen siitä, että olen jaksanut olla positiivinen.

Tämän vuoden joukkueesta on huokunut heti alusta pitäen mielettömän kova halu kehittyä. Pelaajat ovat motivoituneita ja tunnelma treeneissä keskittynyt. Tärkeää on ollut hyvä yhteishenki ja iloisuus, mikä on vain vahvistunut kauden edetessä. Vaikeita hetkiäkin olemme kokeneet, mutta yhdessä olemme päässeet niistä eteenpäin. Upein jakso oli keskikesän voittoputki liigassa ja siihen päälle vielä Suomen Cupin finaalipaikan varmistanut voitto. Riemukkaat voitonhuudot kopissa ja hymy korkealla taivaissa. Mikä upea joukkue!

Ensimmäisestä päivästä lähtien olen tiennyt olevani Klubissa kotonani. Miten upeaa on ollut saada olla mukana kehityksessä, minkä seura ja tämä joukkue on kolmen vuoden aikana saanut aikaan. Vieläkään emme ole tavoitteessamme, mutta suunta on oikea ja vie eteenpäin. Klubilaisuus merkitsee minulle vahvaa sinivalkoista yhteisöä, perhettä, jossa kaikki otetaan huomioon ja tehdään intohimoisesti työtä jalkapallon puolesta. Tässä yhteisössä tärkeässä osassa ovat tietysti myös kannattajamme. Teistä jokaisella on erityinen paikka sydämessäni. Miten hyvältä tuntuu kun kummijengi muistaa sua kentälle paluun jälkeen kukilla. Tai kun hyytävässä syyskelissä ne samat tutut kasvot klubin huiviin kietoutuneena ovat jälleen kerran mukana tukemassa. Pienten pelureiden innostavat tsemppilauseet ja kotistadionin muut tunnelmanluojat. Te kaikki olette tärkeitä, kiitos.

Lauantaina pääsemme vielä viimeisen kerran tällä kaudella pelaamaan Telia 5G Areenalle. Taistelu käydään pronssimitaleista ja vain voitto kelpaa. Asetelmat peliin ovat siis mitä hienoimmat, ja nämä ovat niitä parhaita hetkiä mitä pelaajana voi saada kokea. Tätä peliä varten on kaikki työ tehty jo etukäteen ja nyt voimme vain nauttia. Olemme valmiita. Löydämme sen flow-tilan missä keskittyminen, voitontahto ja peli-ilo yhdistyvät ja saavat meidät loistamaan kentällä. Ei häiriötekijöitä, ei mitään mikä voisi pysäyttää meidät. On Vain Yksi Klubi.

Klubilaisuus on yhdessä tekemistä. Klubilaisuus on toisen tukemista. Näytetään se todeksi lauantaina ja haetaan pronssi Töölöön. YHDESSÄ!

Lauantaina 7. lokakuuta kello 15:00 Telia 5G Areenalla HJK - TPS
Klubikorttilaiset maksutta sisään. Pääsyliput 10/5€.