HJK-junioreille uusi nuorisopäällikkö

1.8.2011

HJK-junioreissa jo yli kymmenen vuoden ajan valmentanut Juuso Muurinen on seuran uusi nuorisopäällikkö. Pelaajana A – junioreiden Suomen Mestaruuden raitapaidassa voittanut Muurinen on ensimmäisen kerran tullut HJK:lle valmennushommiin jo vuonna 1999, jolloin hän alkoi vetämään klubin eskarifutiksia. HJK – Junioreiden eri ikäluokkia ja kaupunginosia hän on valmentanut menestyksekkäästi vuodesta 2001 saakka ja vuonna 2010 hänet palkittiin myös Helsingin piirin vuoden nuorisovalmentajana.

HJK – junioreiden valmennusvastaava Joonas Rantanen on mielissään uudesta kaappauksestaan.
- Juuson tulo mukaan seuran päätoimiseksi työntekijäksi tuo erittäin paljon lisäosaamista sekä arvoa seuran juniorityöhön. Hän tuntee valmiiksi seuran toimintatavat sekä rakenteen, joten työ pelaajien sekä seuran kehityksen eteen voi alkaa jo heti elokuun alusta. Juuson monivuotinen valmentajatausta seurassa varmistaa myös sen, että hän tuntee sekä seuran pelaajat että valmentajat jo ennestään ja näin ollen hän on heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien kuin kotonaan tapahtumien keskipisteessä eli treenikentillä.

Juuso Muurisen vastuualueita HJK-junoreissa on mm. uusien ikäluokkien perustaminen, kaupunginosajoukkueiden vapaaehtoistyöntekijöiden auttaminen sekä uusien valmentajien rekrytointi.

Muurisen palkkaamiseen on käytetty apuna Suomen Liikunnan ja Urheilun (SLU) HJK – junioreille myöntämää päätoimisen palkkaustukea, jonka tavoitteena on kehittää seuratoiminnan laatua sekä lisätä liikkujien määrää seurassa.

Juuso Muurinen aloitti työt HJK-junioreiden nuoripäällikkönä 1.8.2011.

Juuso Muurisen yhteystiedot:
mail: juuso.muurinen@hjk.fi
tel: 050-4124869