HJK Hurikkaanien kausi pyörähti käyntiin

24.11.2018

Valmentaja Toni Grundström sekä pelaajat Essi-Maria Heikura, Halti Toppinen, Oliver Saralampi, Kalle Hänninen ja Samu Grundström valmistautuvat peliin.

Sähköpyörätuolijalkapallon neljäs SM-kausi käynnistyi tänään Helsingin Latokartanossa. Kaudella 2018-2019 SM-sarjassa pelataan neljä turnausta HJK:n, FC Interin ja Tampereen Pallo-Veikkojen kesken.

HJK Hurrikaanien avauspeli oli kaikki aikaisemmat Suomen mestaruudet voittanutta FC Inter Powerchairia vastaan. Ottelu kääntyi vasta viimeisillä minuuteilla vierailijoille, kun he onnistuivat maalinteossa kulmapotkusta. Valmentaja Toni Grundström oli tyytyväinen suojattiensa peli-ilmeeseen.

 – Ottelu oli meiltä pelillisesti erittäin hyvä. Joukkueiden välinen kenttäpelaaminen on tasaista, mutta häviämme Interille vielä erikoistilanteissa, avaa Grundstörm.

Sähköpyörätuolijalkapallo on Suomessa vielä nuori laji, joten peli kehittyy kausi kaudelta. Kentällä on neljä pelaajaa kerrallaan maalivahti mukaan lukien ja peliaika on 2x20 minuuttia. Lajia pelataan tavallista isommalla pallolla koripallokentän kokoisella alueella. Klubissa sähkärifutista on pelattu vuodesta 2015 asti, mutta lisää pelaajia kuitenkin kaivattaisiin.

 – Emme pääse harjoittelemaan tarpeeksi pelaamista tai erikoistilanteita, sillä meillä ei ole pelaajia kahteen joukkueeseen. Onneksi meillä on nyt useampi pelituoli vapaana, joita voimme lainata jos joku haluaa tulla kokeilemaan lajia, kannustaa Grundström.


1. SM-sarja osaturnaus:

HJK Hurrikaanit – FC Inter Powerchair 1-2 (maali Kalle Hänninen)
TPV Powerchair – HJK Hurrikaanit 0-2 (maalit Halti Toppinen)

Sähkärifutiksesta uusi harrastus? HJK Hurrikaaneille on useampi pelituoli vapaana, joita lainataan uusille pelaajille. Ota yhteyttä valmentaja Toni Grundströmiin (040-5703935), jos harrastaminen mukavassa porukassa kiinnostaa!