HJK A-pojat valmistautuvat uuteen kauteen

17.10.2018 klo 15:25

Klubin A-poikien toimintaympäristöön tehdyt satsaukset tuottivat tulosta, kun joukkue palasi muutaman vuoden tauon jälkeen takaisin ikäluokkansa korkeimmalle sarjatasolle. Joukkue sijoittui A-poikien SM-sarjassa viidenneksi, joka oli hieno suoritus nuorelta ryhmältä.

– Meillä oli nuori ja kokematon ryhmä, jonka kausi oli nousujohteinen. Keväällä joukkue pelasi paljon pienen marginaalin otteluita, jotka syksyllä saimme pisteidenkin valossa käännettyä meille. Kausi loppui siinä mielessä vähän kesken. Nyt katseet on kuitenkin käännetty ensi kauteen, kertoo joukkueen päävalmentaja Tomi Nylund.

Nousu B-ikäluokasta aikuisten sarjoihin voi olla osalle pelaajista liian kova. Klubin A-poikien ryhmä on monelle hyvä välietappi, sillä joukkue tekee läheistä yhteistyötä Klubi 04 kanssa. A-pojat harjoittelevat hyvissä olosuhteissa Töölössä ja Talissa. Nylundin lisäksi valmennustiimissä toimivat valmentajat Matti Kouva ja Jukka Koivurinta, sekä maalivahtivalmentaja ja fyysisen valmennuksen asiantuntija.

 –  Meillä jatkaa sama runko tulevalla kaudella, mutta katsastamme myös uusia, kunnianhimoisia pelaajia. SM-karsinnat tulevat taas olemaan kovat, mutta haluamme parantaa suoritustamme, joten kyllä SM-sarjassa mitalia lähdetään tavoittelemaan.

Joukkue katsastaa pelaajia tulevan kauden joukkueeseen lokakuun loppupuolella alkavissa harjoituksissa. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan HJK A-juniorijoukkueeseen ja kehittymään pelaajana ole yhteydessä Joukkueen vastuuvalmentaja Tomi Nylundiin tai valmennuspäällikkö Jukka Koivurintaan.

Tomi Nylund puh. 045-1132301 tai e-mail tomi.nylund@gmail.com  Jukka Koivurinta puh. 050-3812662 tai e-mail jukka.koivurinta@hjk.fi