HJK TBSM:n toimintaa tehostetaan entisestään

28.9.2018

HJK TBSM:n toimintaa tehostetaan entisestään kaudelle 2019.

Seurassa on tehty pitkäjänteisesti töitä toiminnan laadun nostamiseksi naisten ja tyttöjen puolella. Naisten Liigan joukkue ja TBSM taistelevat molemmat Suomen mestaruudesta. Nuoremmissa ikäluokissa kaikki edustusjoukkueet pelaavat korkeimmalla mahdollisella tasolla ja taistelevat sarjan kärkisijoista. Kuluvalla kaudella HJK:ssa on yli 20 tyttöjen ja aikuisten maajoukkuepelaajaa.

Tulevalla kaudella TBSM-joukkueen toimintaympäristöstä tehdään jälleen askeleen laadukkaampi. Valmennustiimissä on päätoimisia valmentajia, mikä mahdollistaa entistä laadukkaamman harjoittelun ja kokonaisvaltaisemman toiminnan. Tavoitteena on luoda ympäristö, joka mahdollistaa pelaajien kehittymisen ja ponnahduslaudan Naisten Liigaan ja sieltä vielä eteenpäin.

Kaudella 2019 TBSM-joukkueen päävalmentajana toimii Mari Savolainen. Toiseksi valmentajaksi tulee päätoiminen valmentaja, joka on mukana mm. myös aamuharjoituksissa. Valmentajan nimi julkaistaan heti kauden päätyttyä.

TBSM-joukkueen valmentajana toimii myös seuran päätoiminen talenttivalmentaja Jonne Kunnas, joka vastaa pääasiassa yksilöiden valmentamisesta.

Joukkueen ja pelaajien fysiikkaharjoittelusta vastaa Janne Ukkonen, joka aloittaa marraskuun alussa HJK:n naisten ja tyttöjen päätoimisena fysiikkavalmentajana. Maalivahtivalmentajana jatkaa Juho Illi, joka on toiminut syksyllä myös naisten A-maajoukkueen mv-valmentajana.

- Jonne Kunnas, Janne Ukkonen sekä Juho Illi ovat mukana myös Naisten Liigan valmennustiimissä. Tämä takaa sen, että yhteistyö on entistä syvempää ja tiiviimpää näiden kahden joukkueen välillä, valmennuspäällikkö Joonas Sarelius kertoo.

- Samat henkilöt sekä uusi päätoiminen valmentaja vastaavat myös pelaajien aamuharjoittelusta, joten pystymme rakentamaan pelaajien viikon harjoittelun mahdollisimman hyvin pelaajan kokonaisvaltaista kehitystä huomiovaksi, jolloin aamuharjoittelu on tarkasti synkronoitu joukkueen omaan viikon suunnitelmaan.

HJK otti syyskuun alussa ison askeleen eteenpäin aamuharjoittelun suhteen, kun se vastaa omien edustusjoukkuepelaajiensa aamuharjoittelusta yläkoulu- ja lukio-ikäisten pelaajien kohdalta.

- Haluamme taata pelaajille mahdollisimman laadukkaan toimintaympäristön ja mahdollisuudet kehittyä omissa kehityskohteissaan, sekä taata ympäristön, jossa pyritään ohjaamaan vastuunottoon omasta harjoittelustaan ja pelaamisestaan, talenttivalmentaja Kunnas sanoo.

HJK TBSM harjoittelee talven aikana neljä kertaa viikossa iltaisin. Tämän lisäksi jokaisen pelaajan osalta rakennetaan henkilökohtainen aamuharjoittelusuunnitelma.

Talvella joukkue pelaa ikäluokan SM-karsintaa. Keväälle tarkoitus on järjestää kv-pelejä.

TBSM-joukkueen pelaajia käy pelaamassa myös HJK N2-joukkueen pelejä. Kaudella 2019 on tavoitteena nostaa N2-joukkue naisten Ykköseen. 

Tarvittaessa yhteistyötä tehdään myös HJK TB2-joukkueen pelejä.

TBSM-joukkueen avoimet harjoitukset syksyllä
22.10. 18.00-19.45 Sahara
23.10. 18.30-20.15 Sahara
25.10. 18.30-20.15 Sahara
26.10. 16.30-18.15 Töölön Kupla
29.10. 18.00-19.45 Sahara
30.10. 18.30-20.15 Sahara

Mukaan avoimiin treeneihin?
Ole yhteydessä päävalmentaja Mari Savolaiseen:
marilotta.savolainen@gmail.com / 0405257979

Tai lisätiedot:
Joonas Sarelius / Valmennuspäällikkö
joonas.sarelius@hjk.fi / 050-5679000