P13-, P15- ja T14-ikäluokkien SM-lopputurnaukset viikonloppuna

1.8.2018

Tulevana viikonloppuna pelataan P15-, P13- ja T14-ikäluokkien SM-lopputurnaukset.

P15-ikäluokan SM-lopputurnaus (Kai Pahlman) pelataan Torniossa. Pelit alkavat torstaina. Mukaan turnaukseen on päässyt 16 joukkuetta, jotka on jaettu neljään neljän joukkueen lohkoon. HJK:n kanssa samassa alkulohkossa pelaavat TP-47/YJ, Ilves ja Jippo.

- Olemme valmistautuneet hyvin ja keväällä voitimme ELL-karsinnan. Tavoite on pelata viikonloppuna kesän parhaat pelimme, HJK 03 Akatemian päävalmentaja Miika Takkula kertoo.

Katso lisätiedot turnauksesta TÄSTÄ

T14-ikäluokan SM-lopputurnaus pelataan viikonloppuna puolestaan Eerikkilässä. Mukaan on päässyt myös 16 joukkuetta. HJK:n kanssa samassa alkulohkossa pelaavat NuPS, HauPa ja FC Halikko.

- Yksi kauden päätavoitteista on nyt edessä, jota kohti olemme menneet koko kauden ajan, HJK T04 -joukkueen päävalmentaja Mari Savolainen toteaa

- Nämä ovat harvoja turnauksia, jossa ovat kaikki parhaat jengit mukana. Valmistautuminen on mennyt hyvin ja kaikki on valmista.

Katso lisätiedot turnauksesta TÄSTÄ

P13-ikäluokan lopputurnaus pelataan viikonloppuna Jyväskylässä. Mukana on 16 joukkuetta ja Klubin kanssa samassa alkulohkossa pelaavat KuPS, SJK ja Ilves. HJK:n päävalmentajana toimii Tuomas Rantanen.

Katso lisätiedot turnauksesta TÄSTÄ

Nuorten SM-lopputurnaukset alkoivat jo heinäkuun viimeisenä viikonloppuna, jolloin pelattiin T15-ikäluokan Laura Kalmari -lopputurnaus. HJK selvitti tiensä ylempään jatkosarjaan ja lopullinen sijoitus oli kuudes.