Kaupunginosajoukkueet yhteistyössä - Päiväleiriltä potkua pelaajien arkeen

10.8.2017

HJK:n 2003- ja 2004-ikäluokan kaupunginosajoukkueet ottivat ilon irti kesäloman viime hetkistä päiväleirillä Töölössä.

Tiistaina leirille kokoontuivat motivoituneet 2003-ikäluokan pelaajat HJK Malmin, Eastin ja West valkoisen joukkueista. Keskiviikkona leireilivät 2004-ikäluokan HJK Eastin, Kannelmäen ja Töölön innokkaat pelaajat.

- Molempina päivinä leirillä oli todella keskittynyt tunnelma ja hyvä tekemisen meininki. Tavoitteena oli tarjota motivoituneille pelaajille lisäoppia oman joukkuearjen lisäksi ja innostaa heitä edelleen omatoimiseen harjoitteluun, valmennuspäällikkö Jukka Koivurinta kertoi.

Leirien aamupäiväharjoituksista vastasi Palloliiton aluevalmentaja Samu Koski. HJK:n henkinen valmentaja Iira Riihilahti tapasi pelaajat harjoitusten välissä. Pelaajat pohtivat Riihilahden johdolla urheilijan arjen vaatimuksia, kuten koulun, harjoittelun, ravinnon ja levon tasapainoa sekä henkisten valmiuksien merkitystä jalkapalloilijana kehittymisessä. Iltapäivällä pelattiin harjoitusottelu.

- Tapahtuma oli pelaajille myös mahdollisuus näyttää taitojaan Palloliiton aluevalmentaja Koskelle. Oli hienoa nähdä niin paljon tekemisestä innostuneita fiksuja kundeja kentällä. Tapahtuma toimi hyvänä starttina syyskaudelle ja koulun aloitukseen, Koivuranta kiitteli.