Palloliiton Helsingin piiri tiedottaa - syksyn sarjat

14.6.2017

Mikäli joku joukkue haluaa jäädä pois syksyn sarjoista tai perustaa uuden joukkueen, niin siitä ilmoitus seuran valmennuspäälliköiden kautta piiriin pe 16.6. mennessä piirin sisäisissä sarjoissa.
Uudenmaan piirin kanssa pelattavien yhteissarjojen muutokset välittömästi.
Kaikki nyt pelaavat joukkueet jatkavat automaattisesti myös syyskierroksella.

Nostamme ja pudotamme joukkueiden tasoja kevään tulosten perusteella automaattisesti täällä, jotta saadaan mielekkäämpiä otteluita syksyllä. Ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Huomioimme kuitenkin kokonaiskuvan, ja tavoite on saada parillinen määrä joukkueita lohkoihin, jolloin kellekään ei tuli viikon taukoa peleihin.

Julkaisemme lohkojaot juhannuksen jälkeisellä viikolla. Ohjelmat valmistuvat pikkuhiljaa ja valmista Helsinki Cup –viikolla 28.

Esteitä ja toiveita voi ilmoittaa pe 16.6. asti.

Pidättehän huolta, että yhteystietonne ovat Tasossa oikein (puhelin ja sähköposti), ruksilla voitte hallita mitä näytetään julkisesti.

HUOM! Pelaajien kaksoisedustuksissa on ollut paljon epäselvyyksiä. Kun teette kokoonpanojanne, niin merkitkää omaan listaanne K:t edellisessä ylemmän pelissä pelanneille, niin ei tule laskuvirheitä.

Ohjeet täällä https://www.palloliitto.fi/helsinki/pelitoiminta/ohjeet-saannot-maaraykset/kilpailumaaraykset/piirin-joustoluvat-0