Tyttöjen pelaajamäärä kasvaa - koutsiksi Klubiin?

13.6.2017

HJK etsii valmentajia seuran tyttöjoukkueisiin.

HJK ry etsii jatkuvasti innokkaita ja motivoituneita henkilöitä toimimaan seurassa valmentajina.

HJK:ssa tyttö- ja naispelaajien määrä on kasvanut hurjaa tahtia viimeisen parin vuoden aikana. Tällä hetkellä pelaajia on jo noin 700.

HJK:n nuorimmat tyttöjoukkueet ovat 2010- ja 2011-syntyneille. Kaupunginosajoukkueet ovat Töölössä, Kannelmäessä, Arabianrannassa, Munkkiniemessä sekä Herttoniemenrannassa (East)

09-syntyneistä eteenpäin HJK tarjoaa tytöille City-joukkueet sekä edustusjoukkueet. City- ja edustusjoukkueputket jatkuvat aina B-ikäluokkiin asti, jonka jälkeen pelaajille on tarjolla useampi aikuisten joukkue aina Naisten Liigasta harrastesarjoihin.

HJK tarjoaa motivoituneille valmentajille mahdollisuuden kouluttautua niin seuran sisäisissä kuin liiton ja piirien koulutuksissa. HJK tarjoaa valmentajille myös loistavat harjoitteluolosuhteet, ison seuran kaikki edut sekä erikseen sovittavan korvauksen valmentamisesta.

Edellytämme valmentajilta kykyä toimia lasten ja nuorten kanssa, kiinnostusta jalkapalloon ja liikuntaan sekä hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä. Pelaajatausta sekä valmentajakokemus katsotaan eduksi.

Lisätiedot ja hakemukset:

Joonas Sarelius
Valmennuspäällikkö
p. 050-5679000
joonas.sarelius@hjk.fi