HJK-j.fi sivujen uusi olosuhdeosio

24.6.2019

Olosuhde-osion ylläpitäjä Juuso Muurinen

HJK-j.fi sivut uudistuvat. Kuten aiemmin uutisoitiin HJK Naisten uudet sivut löytyvät hjk.fi osoitteesta ja entiseen HJK Naisten osioon HJK-j.fi sivuilla tulee olosuhteetosio.

Olosuhteet ovat keskeisessä roolissa seuramme päivittäisessä tekemisessä ja uuteen olosuhdeosioon tulee päivittymään uutisia ja tietoa olosuhteisiin liittyen. Olosuhdeosio ei tule korvaamaan HJK ry:n joukkueille ja toimihenkilöille rakennettua vuorojenvarausjärjestelmää, mistä löytyy tarkempaa tietoa harjoitusvuoroista mm. kenttien perutuista vuoroista. Olosuhdeosiota päivittää HJK ry:n palvelupäällikkö Juuso Muurinen.


Kentillä tapahtuu kesän aikana paljon ja HJK ry:n joukkueet harjoittelevat kuluvalla kesäkaudella yli 50 eri kentällä tuhansia tunteja. Seura järjestää usealla kentällä aamupäivisin erilaisia leirejä,  joissa liikkuu tuhansia innokkaita leiriläisiä. Piirin pelejä pelataan omilla kentillämme Pajamäessä, Lehtikuusentiellä, Saharassa sekä Telialla. Töölön kentillä järjestetään useita yritystapahtumia ja Telia 5 G areenalla järjestettiin kaksi konserttia, kun Sunrise Avenue ja Marcus & Martinus esiintyivät 15.6.-16.6. Stadi Cup pelattiin 6.6.-9.6. ja Helsinki Cup pelataan 8.7.-14.7. kaupungin kentillä sekä omilla kentillämme Telialla ja Saharassa. Stadi Cupin kotisivut löydät tältä sivulta: http://stadicup.fi/ ja Helsinki Cupin tältä sivulta: https://helsinkicup.fi/


HJK:n seurayhteisön olosuhteiden avainhenkilöt ovat:

HSM Oy:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti
HSM Oy:n olosuhdepäällikkö Antti-Jussi Väinölä
HSM Oy:n tapahtumapäällikkö Kim Lappalainen
HSM Oy:n liikuntapaikkahoitajat
HJK ry palvelupäällikkö Juuso Muurinen


Avainhenkilöistä Antti-Jussi, Kim ja liikuntapaikkahoitajat vastaavat omien kenttiemme ja kentillämme olevien varusteiden, kuten vessojen sekä maalien kunnosta sekä toimivuudesta. Lisäksi liikuntapaikkahoitajat vastaavat Töölön Pallokenttä 6:n viereisistä pukuhuoneista. Seuran omien kenttien sekä kaikkien kaupungin kenttien ja salien vuoroista, joita seuramme on saanut, vastaa Juuso.