Katarina Naumanen Norjaan

30.11.2018

Katarina Naumanen siirtyy Klubin riveistä Norjaan. Kuva: Niko Karumaa.

Puolustaja Katarina Naumanen jatkaa uraansa norjalaisen Stabækin riveissä. Naumanen siirtyi Klubiin vuonna 2016, jolloin hän palasi Suomeen Yhdysvaltojen yliopistosarjasta. Kuopiolaislähtöinen puolustaja pelasi päättyneellä kaudella vakuuttavasti Klubin alakerrassa.

Naumanen kokee, että vuodet HJK:ssa ovat kehittäneet häntä valtavasti pelaajana.

 – Olen saanut pelata Klubissa todella kokeneiden pelaajien ympäröimänä, joka on opettanut minulle paljon ammattimaisuudesta sekä vastuunkannosta. HJK:n pelitaktiikka on haastanut ja mahdollistanut minut pelaajana kehittämään varsinkin pallollisia ominaisuuksiani, kertoo Naumanen.

Naumanen pelasi ensimmäisen naisten A-maaottelunsa vuonna 2014 ja hänellä on tilillään yhteensä 16 maaottelua. Mahdollisuus pelata ulkomailla on 23-vuotiaana Naumasen pitkäaikainen unelma.

 – Norjassa pääsen vielä askeleen lähemmäs ammattilaisuutta sekä uusia haasteita. Klubille haluan sanoa suuret kiitokset kuluneesta 2,5-vuodesta. Seura on tarjonnut minulle parhaan mahdollisen ympäristön Suomessa kehittyä niin pelaajana kuin ihmisenä. Kuopiosta kissan kynsien lisäksi sydämeeni on kaivautunut sinivalkoinen Klubi, josta kiitos kuuluu jokaiselle klubiperheen jäsenelle!

HJK haluaa kiittää ”Kataa” yhteisistä vuosista ja toivottaa onnea sekä menestystä Norjaan!