Sunnuntaina HJK - JyPK Telia 5G:llä

21.9.2018

Kuva: Jussi Eskola

HJK jatkaa pelejään Naisten Liigan yläloppusarjassa tulevana sunnuntaina (23.9.), kun Telia 5G Areenalle saapuu vieraaksi JyPK. Ottelu alkaa kello 16.00.

Naisten Liigan yläloppusarjaa on pelaamatta enää kolme kierrosta ja edessä on jännittävä loppuhuipennus. HJK on sarjakärjessä 44 pisteellään. Toisena on Åland United (43), kolmantena PK-35 Vantaa (42) ja neljäntenä Honka (40).

Viidentenä sarjataulukossa on Klubin sunnuntain vastustaja JyPK, jolla pisteitä on 30.

- Tärkein asia on saada sama peli-ilme päälle, mikä meillä on ollut edellisissä peleissä. Treeneissä tekeminen on ollut hyvällä mallilla ja luotan siihen, että se siirtyy myös peliin, päävalmentaja Joonas Rantanen kertoo.

Runkosarjassa HJK voitti molemmat pelinsä JyPKiä vastaan, kotona 2-1 ja vieraissa 4-0.

- Yhtenäinen joukkuepelaaminen on meidän vahvuus ja sen avulla myös pystymme jyväskyläläiset kaatamaan sunnuntaina.

- Meidän on oltava maltillisia hitaiden hyökkäysten kanssa ja toimi agressiivisesti mutta samalla järkevästi tilanteenvaihdoissa, Rantanen sanoo.

SEURAA HJK:STA
Joukkueessa on ollut pieni flussa-aalto, mutta terveystilanne on kauttaaltaan hyvä. Klubi on ollut kotonaan vahva ja lähtee hakemaan jälleen kolmea pistettä. Koko joukkue toivoo kotiyleisöltä kannustusta toiseksi viimeiseen kotipeliin.

SEURAA JYPK:STA
Liigan maalipörssiä johtava Gentjana Rochi on pelikiellossa. On mielenkiintoista nähdä miten se vaikuttaa joukkueen ottelusuunnitelmaan. JyPK pääsee peliin ilman paineita, sillä sen lopullinen sijoitus on varmuudella viides.

HJK - JYPK
SU 23.9. 16.00
Telia 5G Areena
Liput 10/5€, pääkatsomo auki