Klubi kaatoi TPS:n 2-0!

9.9.2018

HJK avasi sunnuntaina Naisten Liigan yläloppusarjan upeasti, kun se kaatoi kotikentällään TPS:n maalein 2-0.

Ensimmäisellä jaksolla HJK oli pelissä lievästi niskan päällä ja sai luotua muutaman mallikkaan maalipaikan. Jakson ainokaisen viimeisteli Hanne Ojanperä, joka sijoitti boksin sisältä Essi Sainion syötön alakulmaan. Maali oli Ojanperälle kauden kolmas. Osuma syntyi 19. minuutin kohdalla.

TPS sai ensimmäisellä jaksolla pari maalipaikkaa, mutta HJK-vahti Minna Meriluoto torjui tilanteet erinomaisesti. Näin tauolle mentiin lukemissa 1-0.

Toisella jaksolla HJK otti hallinnan vielä selkeämmin itselleen ja loi useita maalipaikkoja Anna Koivusen vartioimalle TPS-maalille. HJK:n toisen maalin viimeisteli Vilma Hakala pelin 67. minuutilla. Hanna Ruohomaa tarjoili osumaan hienon syötön. Hakalalle maali oli kauden 11.

Enempää maaleja ei pelissä nähty ja näin 341-päinen kotiyleisö sai todistaa Klubin 2-0-voiton.

- Olen tosi tyytyväinen voittoon ja nollapeliin, jatkoimme siinä mielessä hyviä esityksiämme, päävalmentaja Joonas Rantanen iloitsi.

- Loimme pelissä hyvän määrän maalipaikkoja ja teimme kaksi hienoa maalia. Välillä pelaaminen oli vähän rauhatonta ja syöttöketjut jäivät lyhyiksi. Parannettavaa siis jäi, Rantanen jatkoi.

Voiton myötä HJK jatkaa edelleen sarjakärjessä. Pisteitä sillä on 44. Toisena on Åland United neljän pisteen päässä. Kolmantena on PK-35 Vantaa viiden ja neljäntenä Honka seitsemän pisteen päässä.

HJK:n pelit jatkuvat ensi sunnuntaina, kun se kohtaa vieraskentällä Åland Unitedin. Yläloppusarjassa on jäljellä vielä neljä peliä.

- Maanantaina katseet käännetään kohti Åland-peliä ja tavoitteena on hyvä treeniviikko, Rantanen päätti.

Kokoonpano:
Minna Meriluoto
Maaria Roth
Katarina Naumanen
Maija Saari
Elina Myllymäki (78.Tessa Auvinen)
Eveliina Summanen
Linda Ruutu
Essi Sainio
Hanne Ojanperä (87.Tessa Rinkinen)
Essi Sainio
Hanna Ruohomaa (68.Annika Huhta)