Lauantain esiotteluna HJK City T06 – GANES

4.5.2018

Lauantaina Telia 5G Areenalla pelataan Naisten Liigan huippuottelu HJK - PK-35 Vantaa kello 18.30. Hienon futisillan esiotteluna pelataan HJK City T06 - GANES.

GANES on musiikin ja urheilun yhdistävä joukkue, jonka valmentajana myös lauantaina toimii legendaarinen Remu Aaltonen Hurriganesista. Pelaajistossa lauantaina ovat mm. muusikko Stig, juontaja Tero Karhu, jalkapallon Suomen mestari Tuomas Kansikas sekä huippulupaus jääkiekosta Emilia Vesa.

GANES-joukkueen puuhamiehenä pelissä toimii Ari Juntunen, joka on tullut tunnetuksi erilaisista rullaluistelutempauksistaan, mm. Suomen ja Ruotsin päästä päähän.

- Haluamme tällä pelillä tuoda hyvää ja positiivista näkyvyyttä naisten futikselle ja HJK:n naisille ja tytöille, Juntunen kertoo.

GANES on pelannut pesäpallo-, jalkapallo- ja jääkiekko-otteluita vuodesta 2013 lähtien. Mukana on ollut nimekkäitä persoonia alusta lähtien ja pelit on aina pelattu naisten ja tyttöjen joukkueita vastaan.

HJK City T06:n ja GANESin välinen ottelu pelataan Telia 5G Areenalla noin kello 16.40. Ottelun peliaika on 2*20 minuuttia. Ottelu toimii kello 18.30 pelattavan Naisten Liigan huippupelin HJK – PK-35 Vantaa esiotteluna.