Kauden 2018 kauneimmat kausikortit nyt myynnissä!

6.2.2018

HJK:n Naisten Liigan kausikortit ovat nyt myynnissä kaudelle 2018. Kausikortin hinta on vain 30€.

Sanovat, että olemme Suomen suurin ja kaunein. Niin me täällä itsekin uskomme, ja siksipä työskentelemme päivittäin odotuksien ja asemamme puolesta, edelleen kehittyäksemme.

Tahdomme antaa keskustelulle, spekulaatiolle, ihmetykselle, arvostelulle ja ihastelulle aihetta. Tahdomme tulla kuulluksi, puhutuksi ja nähdyksi.

Me teemme joka päivä työmme kentällä HJK:n arvojen mukaisesti – tahdomme kasvaa paremmiksi ja pelin kohtaamme kunnianhimoisesti, klubilaisina. Me annamme pelille kaikkemme. On vain yksi Klubi.

Sinut me tahdomme katsomoon. Nauttimaan yhteisömme tunnelmasta, ihastelemaan oppimaamme, tutkimaan taitojamme, arvioimaan osaamistamme. Pahoina päivinä tarvitsemme tukesi, hyvinä haluamme nostattaa huumaasi ja tuoda hymyn huulillesi - saada sinut huutamaan rakkaudesta Klubiin. Tervetuloa Matsiin!

Suomen kauneimmat kausikortit myynnissä nyt 30 euron hintaan.

Kausikortilla pääset nauttimaan kaikki HJK:n runkosarjan (9) ja loppusarjan (2-3) Naisten Liigan kotipelit Telia 5G Areenan pääkatsomosta.

Kausikortilla saat myös huippuetuja yhteistyökumppaneiltamme. Katso edut tästä.

Näin lunastat pääkatsomoon oikeuttavan kauden 2018 kauneimman kausarin hintaan 30€:

1. Lähetä sähköposti osoitteeseen toimisto@hjk.fi.
2. Kerro postissa montako kausikorttia ostat ja ilmoita nimesi sekä laskutus- ja postiosoitteesi.
3. Lähetämme sinulle postissa kausikortit ja laskun

Joukkue avaa kautensa lauantaina 24.3. FC Hongan vieraana, ja ensimmäinen kotipeli pelataan 31.3., jolloin Helsinkiin saapuu vieraaksi Ilves. 

HJK:n kauden otteluohjelman löydät täältä