Otteluennakko: HJK vs Hammarby – ”Joukkue uhkuu pelihalua”

11.1.2018

Klubi aloittaa uuden vuoden huippuotteluilla, kun HJK:n naisten ja miesten edustusjoukkueet saavat vieraita Tukholmasta. HJK kohtaa Hammarbyn edustusjoukkueet harjoitusotteluissa ensi lauantaina Telia 5G Areenalla. Naisten ottelu pelataan klo 12.00.

Naisille kansainvälinen harjoitusottelu on päävalmentaja Joonas Rantasen sanoin harvinaista herkkua. Hammarby sijoittui viime kaudella Damallsvenskanissa seitsemänneksi, kun HJK puolestaan palasi Naisten Liigassa vuosien tauon jälkeen mitalikantaan voittaen pronssia.

Rantasen mukaan ottelun luonteen ennakointi on haastavaa, mutta samalla äärimmäisen mielenkiintoista.

- Joukkue on hitsautumassa yhteen nopeasti, mutta on muistettava, että meillä on useita uusia pelaajia kokoonpanossa, olemme olleet yhdessä vasta lyhyen aikaa ja vastustaja on meille entuudestaan tuntematon. Lähtökohdat otteluun ovat hyvin mielenkiintoiset. Kyllä ruotsalainen vastustaja sytyttää ja odotamme kohtaamista innolla.

Treenikentällä HJK on keskittynyt alkuvuodesta puolustuspelinsä hiomiseen.

- Se on tietysti lähtökohta, että harjoitellut asiat näkyvät paitsi koko kollektiivin myös yksilöiden roolikohtaisissa suorituksissa, mistä kokonaisuus aina lopulta muodostuu. Huomio meillä on myös omassa pelinavaamisessa ja rakenteluvaiheessa.

- Lauantaina uudistunut HJK pelaa ensimmäistä kertaa yhdessä, joten yhteistyön ei voi odottaa olevan saumatonta, mutta tavoite on, että uudetkin pelaajat pystyvät nojaamaan meidän pelitapaamme heti alusta lähtien, joskin yksityiskohtien hiominen ottaa tietysti aikaa, päävalmentaja toteaa.

Rantasen mukaan Klubin kokoonpanossa on lauantaina tiedossa rotaatiota. Kokoonpanossa on 17-18 pelaajaa ja kaksi maalivahtia.

- Treenien energinen ja innostunut ilmapiiri lupaa hyvää lauantaille. Lisäksi viime kaudesta entisestään vahvistuneen kokoonpanomme vaikutus näkyy ihan konkreettisena laadunnousuna harjoituksissa. Joukkue uhkuu pelihalua.

HJK vs Hammarby 13.1. Telia 5G Areenalla klo 12.00 (HUOM! 2 x 35min)

Otteluinfo:

Naisten ottelu alkaa klo 12.00  ja miesten ottelu klo 14.00. Portit stadionille avataan klo 11.30. Lipun hinta 15 €, erityisryhmät ja kausikortilla 2018 10 €. Samalla lipulla näet molemmat ottelut. Ennakkoliput otteluun myy Tiketti »

Lipunmyynti eteläpäädyn lipunmyynnissä alkaa klo 11.30, jolloin myös portit katsomoon avataan. Päätykatsomoissa on käytössä kioskipalvelut mahdollisimman kattavasti. Pääkatsomossa on ravintola auki täysin palveluin.

Median edustajille on käytössä Yläkatsomon lehdistökatsomo ja -tila normaaliin tapaan. Sisäänkäynti aitio-ovesta. Median akkreditointi »


TERVETULOA ALOITTAMAAN FUTISVUOSI 2018!