Summanen, Rosenström ja Rinkineva jatkavat Klubissa

6.11.2017

HJK on tehnyt kolme pelaajasopimusta lisää kaudelle 2018. Klubissa jatkavat Eveliina Summanen, Lotta Rosenström ja Suvi Rinkineva.

Keskikenttäpelaaja Eveliina Summanen (s.1998) aloittaa HJK:ssa nyt kolmannen kautensa. Menneellä kaudella Summanen pelasi 21 peliä ja teki kolme maalia. 

Summanen on pelannut jo pitkään eri ikäkausimaajoukkueissa. Menneellä kaudella hän nousi myös Suomen A-maajoukkueeseen ja debytoi kesäkuun pelissä Kiinaa vastaan.

Jatkosopimuksen HJK:n kanssa ovat tehneet myös keskikenttäpelaaja Suvi Rinkineva (s.1999) ja maalivahti Lotta Rosenström (s.1999).

Rosenström aloittaa kolmannen kautensa HJK:n Naisten Liigan joukkueessa, johon hän nousi HJK:n TBSM-joukkueesta. Kahden kauden aikana Rosenström on pelannut liigassa seitsemän peliä.

Rinkineva puolestaan siirtyi kaudeksi 2017 HJK:hon FC Hongasta. Debyyttikaudellaan Rinkineva pelasi liigassa kolme peliä.

HJK:lla on nyt 16 pelaajasopimusta kaudelle 2018:

Eveliina Summanen, Linda Ruutu, Tessa Rinkinen, Vilma Hakala, Annika Huhta (HJK TBSM), Rebecca Kindstedt, Juulia Grönlund, Maaria Roth (Ilves), Elina Myllymäki, Minea Lassas, Ella Alakomi, Eerika Hämäläinen (PU-62), Emilia Ukkonen, Essi Sainio, Lotta Rosenström, Suvi Rinkineva.