Klubi vierailee Kuopiossa

29.9.2017

Asetelmat ovat herkulliset, kun HJK matkaa lauantaina Kuopioon Pallokissojen vieraaksi. Klubi on edelleen tiukasti mukana pronssitaistelussa, vaikka päätyikin viime lauantaina FC Honkaa vastaan tasaamaan pisteet 2-2-tuloksella.

- Tavoite on parantaa pelaamista edellisestä ja olen varma, että teemme Kuopiossa energisen esityksen. Joukkue on nyt todella freesissä tilassa ja valmis tekemään paljon töitä, päävalmentaja Joonas Rantanen kertoo.

Sarjaa on kaksi kierrosta pelaamatta ja HJK on neljäntenä pisteen perässä kolmospaikalla olevasta TPS:stä. Päätöskierroksella Klubi kohtaa kotiottelussa juuri TPS:n.

- Etenemme ottelu kerrallaan. Nyt suunnitelma Pallokissoja vastaan on selvä. Puolustuspelimme on kollektiivista ja tiivistä niin korkeassa prässissä kuin matalalla omalla alueellakin. Riistojen jälkeen hyökkäämme nopeasti eteenpäin, kun mahdollisuuksia aukeaa tai pidämme pallon kontrollissamme. Pelaajat tunnistavat tilanteet ja osaavat tehdä oikeat ratkaisut, Rantanen uskoo.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen Kuopiossa heinäkuussa päättyi HJK:n 0-7-murskavoittoon.

- Pallokissat on varmasti sisuuntunut ja muuttanut peliään tuosta esityksestä, mutta tulemme olemaan vahvoja vieraskentällä, siitä ei ole epäilystäkään, Rantanen toteaa.

- Pelaajat ovat valmistautuneet laittamaan itsensä likoon joukkueen puolesta.

Maiju Hirvonen palaa lauantaina HJK:n kokoonpanoon ja Emilia Ukkonen on sivussa yläraajavamman vuoksi.

Lauantaina 30. syyskuuta kello 18:00 Savon Sanomat Areenalla Pallokissat - HJK