HJK rynnisti Suomen Cupin välieriin

12.8.2017

HJK ei jättänyt jossittelulle sijaa, vaan otti selkeän 4-0-voiton Ilveksestä Suomen Cupin puolivälierässä lauantaina Bolliksella.

Ensimmäisellä jaksolla Klubi kaappasi pallonhallinnan itselleen, mikä johti jo 23. minuutilla Ella Alakomin viimeistelemään avausosumaan. Tessa Rinkinen lisäsi 41. minuutilla kotijoukkueen johtolukemiksi 2-0.

- Ensimmäisellä jaksolla meidän puolustaminen toimi mallikkaasti. Prässimme oli kontrolloitua molemmissa päissä kenttää ja viimeistelimme hienosti, päävalmentaja Joonas Rantanen kertoi.

- Toinen jakso ei sitten ollut parasta peliämme. Hukkasimme palloja liikaa väärillä alueilla, emme ennakoineet vaan reagoimme ja Ilves sai ajoittain otetta pelistä.

Toisen jakson peliesityksestä huolimatta Maiju Hirvonen lisäsi Klubin johtoa 80. minuutilla ja Emilia Ukkonen sinetöi loppulukemiksi 4-0 lisäajan puolella.

Voitolla HJK varmisti paikkansa Suomen Cupin välierissä. Klubin tuleva vastustaja ratkeaa sunnuntaina (13.8.) otteluparista Åland United – FC Honka.

- Voiton hetkelläkin pitää mennä tuloksen taakse. On tietysti hyvä asia, että peruspelimme on riittävällä tasolla, mutta tänään pelaaminen oli epätasaista. Luotan joukkueeseen ja tiedän, että sieltä löytyy varmuudella halua parantaa omaa peliesitystä, Rantanen päätti.

Kokoonpano:

Meriluoto Minna (Kapt)
Rinta-Filppula Ella          
Grönlund Juulia >> Sainio Essi  63'   
Hirvonen Maiju               
Alakomi Ella
Hakala Vilma >> Ukkonen Emilia  85'
Naumanen Katarina      
Saari Maija 
Ruutu Linda                    
Summanen Eveliina >> Lassas Minea  73'             
Rinkinen Tessa