HJK kohtaa Suomen Cupissa Ilveksen

10.8.2017

HJK:n ottelut Suomen Cupissa jatkuvat lauantaina Bolliksella, kun puolivälierässä vastaan asettuu Ilves. Ottelu alkaa kello 13.00.

Viime lauantaina Klubi aloitti taistelun Suomen Cupin voitosta melkoisella näytöksellä kaataen Kolmosessa pelaavan FC LaPan Lappeenrannassa loppulukemin 0-19.

Päävalmentaja Joonas Rantanen kertoo joukkueen odottavan tulevaa Ilveksen kohtaamista tarmoa täynnä.

- Joukkue on erittäin hyvässä tilassa. Pelaajien tekeminen on rentoa ja keskittynyttä, arjen laatu on korkealla tasolla, mikä tulee varmasti näkymään pelissämme lauantaina.

- On erinomaista, että kohtaamme tässä vaiheessa Naisten Liigan joukkueen ja saamme kovan pelin, sillä se palvelee valmistautumistamme yläloppusarjaan, Rantanen toteaa.

HJK on kohdannut Ilveksen tällä kaudella useasti. Edellinen kohtaaminen Töölössä kesäkuun alussa päättyi Ilveksen 0-1-vierasvoittoon.

- Se jäi hiukan kaivelemaan, ja haluamme näyttää osaamistamme. Cup-hengen lisäksi joukkueemme keskittymisessä on aistittavissa selkeää revanssihenkeä, Rantanen paljastaa.

Ilveksen vahvuudet ovat HJK:n tiedossa. Ne huomioidaan, mutta Klubi jatkaa kunnianhimoisesti oman pelinsä kehittämistä.

- Prosessi etenee, ja lauantaina painotamme tiettyjä pelitapa-asioita. Joukkueessa on hyvä energia ja paineeton tahtotila.

Klubin terveystilanne on kohentunut heinäkuusta.

- Kilpailu pelipaikoista on taas äärimmäisen kovaa. Tulette näkemään kentällä nälkäisen jengin, joka haluaa mennä Suomen Cupissa jatkoon, Rantanen lupaa.

Bolliksella lauantaina 12. elokuuta kello 13.00 HJK - Ilves