Otteluraportti: Klubia koetellaan - Pisteet karkasivat Tampereelle

2.6.2017

HJK kärsi torstaina kauden kolmannen tappion, kun Ilves haki Telia 5G Areenalta pisteet lopputuloksella 0−1.

- Tulos on valtava pettymys. Kolmesta viimeisestä ottelusta meillä on koossa kaksi pistettä, joten se ei todellakaan tyydytä, päävalmentaja Joonas Rantanen totesi.

Ottelun alku oli Klubilta energinen. Se onnistui järjestäen purkamaan Ilveksen prässin ja teki nopeita pallonriistoja menetysten jälkeen.

- Ilveksen ainoat paikat aukesivat meidän omista menetyksistä ja peli oli kontrollissa, mutta eteneminen laadukkaisiin maalintekopaikkoihin ei onnistunut.

Ilveksen osuma syntyi 36. minuutilla vapaapotkusta.

- Joukkueella oli yritystä loppuun asti, mutta ihan superrutistusta emme saaneet aikaan. Vastustaja huomioiden olisimme tarvinneet tässä ottelussa suoraviivaisempaa etenemistä kohti maalia, Rantanen pohti.

Yhdentoista pelatun kierroksen jälkeen TPS johtaa sarjaa 26 pisteellä. PK-35 Vantaa ja FC Honka ovat molemmat 22 pisteessä ja HJK on neljäntenä 20 pisteellä.
 
Naisten Liiga jää nyt maaottelutauolle. HJK:n ottelut jatkuvat lauantaina 17. kesäkuuta kotiottelulla FC Honkaa vastaan. Rantasen mukaan hyvä harjoitusarki on paras tie takaisin voittokantaan.

- Nyt meitä koetellaan ja mitataan miten nousemme tästä ylös. Pidämme pienen levon joukkueharjoittelusta, mutta kun palaamme harjoituskentälle, jatkamme asioiden tekemistä laadukkaasti ja siirrämme sitä kautta asiat pelikentälle.